plural.blogg.se

Nybörjare

Kategori: Allmänt

Hej igen! 
 
Jag har inte bloggat mycket i mitt liv. Hade en gammal blogg som jag skrev när jag var tonåring och ung på livet, och när jag läser den nu -flera år senare skäms jag. Funderar verkligen på hur jag tänkte eftersom vem som helst kunde ju se det jag skrev, men egentligen ville jag inte det. Lite för ärlig var jag då. Tänkte på annorlunda sätt liksom. Kommer vara ärlig nu med men tänker efter mer antar jag.
Ung på livet lät ju det också, jag är i 20års åldern nu så pensionen är inte nära direkt. Men det känns som att det var riktigt längesedan jag hade den där bloggen. Mycket har hänt men ändå inte. Roliga som sorliga saker. Viktiga som ointressanta saker. 
 
En sak som är lika som den gammla bloggen är att jag skriver utan någon direkt anledning. Jag gör det för att jag tycker det är lite kul att skriva men när jag börjar vet jag oftast inte vad jag ska skriva om. Det kommer allt eftersom. 
Detta med att skriva har väll alltid varit ett intresse för mig. Har skrivit mycket för hand annars men behöver variera mig lite med ett tagentbord. 
 
Så det känns som att jag börjar om på nytt med denna bloggen. Vilket är lika bra.
 
Mvh P